Publikavimo data: 2025-08-17
Suktinukas su paštetu ir grybais
Kas nemėgsta pitos suktinukų? Juk tai puikus patiekalas ir šventėms, ir kasdienai. Pusryčiams, pietums, vakarienei ar užkandžiui. Sotus, gražus ir skanus patiekalas.
Žingsnis 1
Pirmiausia reikia užvirinti kiaušinius.
Žingsnis 2
Tuo tarpu paruoškite kepsnį. Nulupkite svogūnus ir morkas ir siųskite juos kepti į keptuvę. Tuo tarpu nuplaukite ir nuvalykite grybus.
Žingsnis 3
Kai daržovės įgaus auksinę spalvą, sudėkite smulkintus grybus. Ir kepkite dar 5-10 minučių.
Žingsnis 4
Tada paimkite pitą, jei turite tokią pailgą kaip ši, supjaustykite ją į 3 lygias dalis.
Žingsnis 5
Pirmąją pitą patepkite majonezu, česnaku, jei reikia, įberkite petražolių. O paštetą gavau iš vištienos ir jautienos pakelio.
Žingsnis 6
Ant viršaus uždėkite dar vieną pitos lakštą. Jį taip pat patepkite majonezu, česnaku, petražolėmis. Ant jo uždėkite karšto faršo ir keptos mėsos.
Žingsnis 7
Uždenkite trečiąja pita, aptepkite majonezu, česnaku ir žolelėmis. Įmuškite kiaušinius ir ant viršaus uždėkite sūrio. Galite naudoti bet kokį jums patinkantį sūrį.
Žingsnis 8
Ir atsargiai suvyniokite į ritinėlį. Šiek tiek atvėsinkite ir padėkite į šaldytuvą 2 ar daugiau valandų.
Žingsnis 9
Visada gaminu per naktį, pita gerai įmirko, bet nesušlampa. Supjaustykite porcijomis.
Kategorijos