Suktinukas su paštetu ir grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Suktinukas su paštetu ir grybais

Kas nemėgsta pitos suktinukų? Juk tai puikus patiekalas ir šventėms, ir kasdienai. Pusryčiams, pietums, vakarienei ar užkandžiui. Sotus, gražus ir skanus patiekalas.
Gaminimo laikas
360 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
270 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Suktinukas su paštetu ir grybais Žingsnis 1
Pirmiausia reikia užvirinti kiaušinius.

Žingsnis 2

Suktinukas su paštetu ir grybais Žingsnis 2
Tuo tarpu paruoškite kepsnį. Nulupkite svogūnus ir morkas ir siųskite juos kepti į keptuvę. Tuo tarpu nuplaukite ir nuvalykite grybus.

Žingsnis 3

Suktinukas su paštetu ir grybais Žingsnis 3
Kai daržovės įgaus auksinę spalvą, sudėkite smulkintus grybus. Ir kepkite dar 5-10 minučių.

Žingsnis 4

Suktinukas su paštetu ir grybais Žingsnis 4
Tada paimkite pitą, jei turite tokią pailgą kaip ši, supjaustykite ją į 3 lygias dalis.

Žingsnis 5

Suktinukas su paštetu ir grybais Žingsnis 5
Pirmąją pitą patepkite majonezu, česnaku, jei reikia, įberkite petražolių. O paštetą gavau iš vištienos ir jautienos pakelio.

Žingsnis 6

Suktinukas su paštetu ir grybais Žingsnis 6
Ant viršaus uždėkite dar vieną pitos lakštą. Jį taip pat patepkite majonezu, česnaku, petražolėmis. Ant jo uždėkite karšto faršo ir keptos mėsos.

Žingsnis 7

Suktinukas su paštetu ir grybais Žingsnis 7
Uždenkite trečiąja pita, aptepkite majonezu, česnaku ir žolelėmis. Įmuškite kiaušinius ir ant viršaus uždėkite sūrio. Galite naudoti bet kokį jums patinkantį sūrį.

Žingsnis 8

Suktinukas su paštetu ir grybais Žingsnis 8
Ir atsargiai suvyniokite į ritinėlį. Šiek tiek atvėsinkite ir padėkite į šaldytuvą 2 ar daugiau valandų.

Žingsnis 9

Suktinukas su paštetu ir grybais Žingsnis 9
Visada gaminu per naktį, pita gerai įmirko, bet nesušlampa. Supjaustykite porcijomis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita duona, karšti užkandžiai, paprasti, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, islandy, užkandžiai, receptų knyga

Kategorijos