Publikavimo data: 2025-08-20
Sultinga pitos duona pusryčiams
Šį patiekalą galima paruošti iš minimalaus kiekio paprastų produktų per trumpą laiką. Daugelis šeimininkių turėtų įsidėmėti šį receptą. Vamzdeliai gaunasi labai kvapnūs, traškūs ir apetitiški. Lavašas, kuris naudojamas šiame patiekale, yra prisotintas vitaminų E, PP, B5. Žalieji svogūnai ir krapai taip pat turi daug B grupės vitaminų, kalcio, cinko.
Žingsnis 1
Išvirkite pusę vištų kiaušinių ir atvėsinkite. Kiaušinius ir sūrį sutarkuokite stambia tarka. Susmulkinkite krapus ir žaliuosius svogūnus.
Žingsnis 2
Paimkite dubenį ir sumaišykite visus susmulkintus ingredientus. Įdėkite du šaukštus grietinės, druskos ir pipirų ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Supjaustykite pitą patogaus dydžio gabalėliais, ant vieno krašto uždėkite įdaro ir suvyniokite į lakštą, kaip paprastai vyniotumėte blynus.
Žingsnis 4
Sumaišykite likusius kiaušinius ir pieną, kiekvieną vokelį pamerkite į mišinį ir kepkite saulėgrąžų aliejuje iš abiejų pusių, kol iškeps.
Kategorijos