Sultinga pitos duona pusryčiams pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Sultinga pitos duona pusryčiams

Šį patiekalą galima paruošti iš minimalaus kiekio paprastų produktų per trumpą laiką. Daugelis šeimininkių turėtų įsidėmėti šį receptą. Vamzdeliai gaunasi labai kvapnūs, traškūs ir apetitiški. Lavašas, kuris naudojamas šiame patiekale, yra prisotintas vitaminų E, PP, B5. Žalieji svogūnai ir krapai taip pat turi daug B grupės vitaminų, kalcio, cinko.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
199 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Sultinga pitos duona pusryčiams Žingsnis 1
Išvirkite pusę vištų kiaušinių ir atvėsinkite. Kiaušinius ir sūrį sutarkuokite stambia tarka. Susmulkinkite krapus ir žaliuosius svogūnus.

Žingsnis 2

Sultinga pitos duona pusryčiams Žingsnis 2
Paimkite dubenį ir sumaišykite visus susmulkintus ingredientus. Įdėkite du šaukštus grietinės, druskos ir pipirų ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Sultinga pitos duona pusryčiams Žingsnis 3
Supjaustykite pitą patogaus dydžio gabalėliais, ant vieno krašto uždėkite įdaro ir suvyniokite į lakštą, kaip paprastai vyniotumėte blynus.

Žingsnis 4

Sultinga pitos duona pusryčiams Žingsnis 4
Sumaišykite likusius kiaušinius ir pieną, kiekvieną vokelį pamerkite į mišinį ir kepkite saulėgrąžų aliejuje iš abiejų pusių, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita duona, karšti užkandžiai, paprasti, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, islandy, užkandžiai, receptų knyga

Kategorijos