Publikavimo data: 2025-08-17
Sultingas lavašas su boujenina ir morkomis
Vienas iš paprasčiausių greito maisto gaminimo receptų - pitos duona su boujenina ir morkomis. Tokiam užkandžiui pagaminti nereikia jokio specialaus pasiruošimo. Išskobkite pitą, įdėkite daržovių, morkų, bet kokių mėsos ar žuvies produktų, suvyniokite ir viskas paruošta. Variantas su boujenina yra vienas skaniausių ir sveikiausių. Saikingai vartojant keptą kiaulieną, kuri yra boujenina, pasak mitybos specialistų, suaktyvėja ypač svarbių hormonų gamyba. Vieno patiekalo nepakanka, tačiau dažnai vartojant galima tikėtis akivaizdžių sveikatos pagerėjimų.
Žingsnis 1
Pusę pitos aptepkite majonezu. Ant riebalais pateptos pitos dėkite morkas, mėsą ir sūrį.
Žingsnis 2
Atsargiai susukite pitą į ritinėlį. Palikite porai minučių ir supjaustykite porcijomis.
Kategorijos