Sūrio pyragėliai su pienu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Sūrio pyragėliai su pienu

Tradiciškai tortilijos kepamos orkaitėje. Tešla užmaišoma iš vandens, kiaušinių ir miltų. Sūrio paplotėlius siūlome gaminti su pienu. Jie gaunasi labai skanūs ir sotūs. Jos kepamos be orkaitės, ant keptuvės. Todėl su šia užduotimi gali susidoroti net pradedantysis. Kepimui rinkitės šviežią pieną, kuriame nėra gumuliukų. Sūris turi būti elastingas ir nelipnus, tada pyragėliai su sūriu ant pieno bus naudingi.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
278 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
31 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.96/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sūrio pyragėliai su pienu Žingsnis 1
Pradėkite ruošti tešlą sūrio bandelėms su pienu. Paimkite didelį, švarų, sausą dubenį ir įmuškite į jį kiaušinį. Supilkite pieną ir išmaišykite. Po to paimkite pusę miltų ir nedidelėmis porcijomis suberkite juos į skystą mišinį. Maišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Sūrio pyragėliai su pienu Žingsnis 2
Į mišinį suberkite tarkuotą sūrį. Išmaišykite ir suberkite likusius miltus. Patepkite rankas augaliniu aliejumi ir užminkykite tešlą. Minkykite tešlą apie 5 minutes.

Žingsnis 3

Sūrio pyragėliai su pienu Žingsnis 3
Toliau gaminkite sūrio paplotėlius su pienu. Padalykite tešlą į 8 lygias dalis. Rankomis iškočiokite į rutuliukus. Dėkite juos ant miltais pabarstyto stalo. Paimkite kočėlą ir iškočiokite bandeles. Kepinių storis turėtų būti apie 5 mm. Paimkite šakutę ir keliose vietose pradurkite plokštainį. Taip jie neišsipūs kepdami keptuvėje.

Žingsnis 4

Sūrio pyragėliai su pienu Žingsnis 4
Apkepkite tortilijas. Ant vidutinės ugnies įkaitinkite keptuvę ir patepkite ją augaliniu aliejumi. Sudėkite tortilijas. Kepkite jas iš abiejų pusių po 2-3 minutes. Jos turėtų tapti auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos