Sutrintas mangas su cukrumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Sutrintas mangas su cukrumi

Mango yra Indijoje augantis vaisius. Mango minkštimas saldus ir sultingas, o jo skonis nepanašus į jokį kitą vaisių. Mangai kulinarijoje naudojami gana plačiai. Iš mangų gaminami įvairūs kokteiliai, desertai ir kepiniai. Iš jų verdamos uogienės ir gaminami džemai. Mangų dedama net į salotas ir mėsos padažus.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
8 min.
Kalorijos
73 kcal.
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.68/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Sutrintas mangas su cukrumi Žingsnis 1
Supjaustykite mango minkštimą gabalėliais.

Žingsnis 2

Sutrintas mangas su cukrumi Žingsnis 2
Perkelkite minkštimo gabalėlius į maišytuvą ir suberkite cukrų.

Žingsnis 3

Sutrintas mangas su cukrumi Žingsnis 3
Plakite iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Sutrintas mangas su cukrumi Žingsnis 4
Šaukštu supilkite tyrę į porcijinį desertinį kremą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, vaisių desertai, paprastai, mažai kalorijų, per 10 minučių, spanguolių sezonas, šaltalankių sezonas, vaisių tyrės, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos