Sutrinti nektarinai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Sutrinti nektarinai

Nektarinas - tai vaisius su švelniu minkštimu, panašus į persiko ir slyvos hibridą, iš tiesų tai natūrali persiko "mutacija", "skani natūralios evoliucijos klaida". Jis labai saldus, turi daug angliavandenių, todėl iš jo galima paimti labai nedidelį kiekį cukraus ir iš jo pagaminti tyrę, o ne visiškai jo atsisakyti. Nektarinų tyrė puikiai tinka kaip naminių pyragų ir pyragaičių įdaras.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
100 kcal.
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Sutrinti nektarinai Žingsnis 1
Nektarinus supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Sutrinti nektarinai Žingsnis 2
Sudėkite nektarinus į puodą, užpilkite vandeniu, suberkite cukrų ir virkite ant vidutinės ugnies 20-30 minučių.

Žingsnis 3

Sutrinti nektarinai Žingsnis 3
Nusausinkite vandenį. Nektarinus plakite mikseriu, kol susidarys tiršta tyrė be gumulėlių ir gumuliukų - 15-20 minučių.

Žingsnis 4

Sutrinti nektarinai Žingsnis 4
Tyrė jau paruošta, galite supilti į stiklainius, sudėti į šaldytuvą arba patiekti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, vaisių desertai, paprastai, mažai kalorijų, per 10 minučių, spanguolių sezonas, šaltalankių sezonas, vaisių tyrės, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos