Publikavimo data: 2025-08-18
Sutrinti nektarinai
Nektarinas - tai vaisius su švelniu minkštimu, panašus į persiko ir slyvos hibridą, iš tiesų tai natūrali persiko "mutacija", "skani natūralios evoliucijos klaida". Jis labai saldus, turi daug angliavandenių, todėl iš jo galima paimti labai nedidelį kiekį cukraus ir iš jo pagaminti tyrę, o ne visiškai jo atsisakyti. Nektarinų tyrė puikiai tinka kaip naminių pyragų ir pyragaičių įdaras.
Žingsnis 1
Nektarinus supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Sudėkite nektarinus į puodą, užpilkite vandeniu, suberkite cukrų ir virkite ant vidutinės ugnies 20-30 minučių.
Žingsnis 3
Nusausinkite vandenį. Nektarinus plakite mikseriu, kol susidarys tiršta tyrė be gumulėlių ir gumuliukų - 15-20 minučių.
Žingsnis 4
Tyrė jau paruošta, galite supilti į stiklainius, sudėti į šaldytuvą arba patiekti.
Kategorijos