Sveika gervuogių uogienė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Sveika gervuogių uogienė

Gervuogių uogienė - vertingas skanėstas, kuriame gausu vitaminų. Nepaisant to, kad uogos termiškai apdorotos, jose vis tiek yra daug naudingų medžiagų, kurios žiemą visiems labai reikalingos. Iš tokios uogienės galite gaminti morsus ar kompotą arba naudoti ją kaip kepinių įdarą.
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
113 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sveika gervuogių uogienė Žingsnis 1
Dideles gervuoges supjaustykite į 2-4 dalis. Vandens vonelėje arba mikrobangų krosnelėje ištirpinkite medų ir supilkite į jį uogas. Palikite trumpam vėsioje vietoje.

Žingsnis 2

Sveika gervuogių uogienė Žingsnis 2
Virkite uogienę ant silpnos ugnies ne ilgiau kaip 30 minučių, jei atsiranda putų, nedelsdami jas nuimkite ir supilkite į sterilizuotus stiklainius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos