Publikavimo data: 2025-08-19
Švelni lašišos alyvuogė
Olivier su raudona žuvimi, ypač su lašiša, tapo populiarus dėl sveikos mitybos gerbėjų ir vegetarų. Lašišoje yra sveikatai naudingų polinesočiųjų riebalų rūgščių Omega-3 ir Omega-6, dėl kurių kraujagyslės tampa stiprios, o oda - elastinga. Lašišoje gausu baltymų, todėl ji yra vertinga ir maistinga žuvis.
Žingsnis 1
Bulves ir morkas nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Kiaušinius nulupkite nuo lukštų. Atskirkite baltymus nuo trynių. Baltymus taip pat supjaustykite kubeliais. Supjaustykite šviežius agurkus, lašišą - viską supjaustykite ne stambiais kubeliais. Paimkite gilų dubenį ir jame sumaišykite visus supjaustytus ingredientus bei žaliuosius žirnelius.
Žingsnis 2
Kiaušinių trynius sutarkuokite smulkia tarka. Sumaišykite su majonezu. Smulkiai supjaustykite žoleles. Sudėkite žoleles ir majonezą į dubenį su pjaustytomis daržovėmis ir lašiša ir atsargiai išmaišykite.
Kategorijos