Švelni obuolių tyrė su kondensuotu pienu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Švelni obuolių tyrė su kondensuotu pienu

Švelni obuolių tyrė su sutirštintu pienu - tai kreminis skanėstas, kuriame obuolių rūgštumas puikiai dera su kreminiu sutirštinto pieno skoniu. Šią tyrę galima valgyti kaip atskirą patiekalą, dėti į pyragus ir net naudoti vietoj grietinėlės tortuose.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
88 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.96/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Švelni obuolių tyrė su kondensuotu pienu Žingsnis 1
Obuolius nulupkite ir supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Sudėkite obuolius į puodą, užpilkite vandeniu ir virkite, kol suminkštės (apie 20-25 min.).

Žingsnis 2

Švelni obuolių tyrė su kondensuotu pienu Žingsnis 2
Virtas obuolių skilteles susmulkinkite blenderiu. Pašaukite atgal ant ugnies, suberkite cukrų ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Švelni obuolių tyrė su kondensuotu pienu Žingsnis 3
Užvirinkite tyrę ir supilkite kondensuotą pieną. Nuolat maišydami virkite 5-6 minutes. Išpilstykite tyrę į sterilizuotus stiklainius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, vaisių desertai, paprastai, mažai kalorijų, per 10 minučių, spanguolių sezonas, šaltalankių sezonas, vaisių tyrės, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos