Publikavimo data: 2024-05-25
Švelni rožinių persikų uogienė
Persikai - puikus vaisius kvapniam ir saulėtam aukso spalvos džemui gaminti. Šiame recepte ji gaminama su kitu aromatingu įdaru - avietėmis. Šių dviejų vaisių ingredientų derinys suteikia uogienei nepaprastai subtilų kvapą ir spalvą. Ji nebrangi, virtuvėje nereikia praleisti daug laiko. Kartu šia uogiene galite nustebinti savo svečius.
Žingsnis 1
Supjaustytus persikus, avietes ir cukrų sumaišykite su cukrumi, išmaišykite ir palaukite, kol vaisiai išleis sultis.
Žingsnis 2
Pastatykite ant ugnies, palaukite, kol užvirs, nugriebkite putas. Virkite neilgai, kad avietės neprarastų aromato ir skonio. Tada išverskite į sterilizuotus stiklainius.
Kategorijos