Švelni rožinių persikų uogienė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Švelni rožinių persikų uogienė

Persikai - puikus vaisius kvapniam ir saulėtam aukso spalvos džemui gaminti. Šiame recepte ji gaminama su kitu aromatingu įdaru - avietėmis. Šių dviejų vaisių ingredientų derinys suteikia uogienei nepaprastai subtilų kvapą ir spalvą. Ji nebrangi, virtuvėje nereikia praleisti daug laiko. Kartu šia uogiene galite nustebinti savo svečius.
Gaminimo laikas
160 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
198 kcal.
Angliavandeniai
53 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.6/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelni rožinių persikų uogienė Žingsnis 1
Supjaustytus persikus, avietes ir cukrų sumaišykite su cukrumi, išmaišykite ir palaukite, kol vaisiai išleis sultis.

Žingsnis 2

Švelni rožinių persikų uogienė Žingsnis 2
Pastatykite ant ugnies, palaukite, kol užvirs, nugriebkite putas. Virkite neilgai, kad avietės neprarastų aromato ir skonio. Tada išverskite į sterilizuotus stiklainius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos