Publikavimo data: 2024-06-09
Švelnūs figų pyragėliai
Figų pyragaičiai - šaunus ir skanus desertas. Į patiekalo sudėtį įeinantys lazdyno riešutai suteikia pyragėliams riešutų poskonį. Šio patiekalo paruošimas neužima daug laiko, o rezultatas - skanus ir sveikas desertas. Jis tinka šeimos vakarienei arba pusryčiams. Patiekalas pasižymi ryškiu ir subtiliu skoniu. O patiekalo aromatas visiems įkvepia gerą nuotaiką.
Žingsnis 1
Nulupkite datules nuo kauliukų. Paimkite lazdyno riešutus ir paskrudinkite juos keptuvėje. Citriną supjaustykite apskritimais ir ištirpinkite medų.
Žingsnis 2
Viską, išskyrus lazdyno riešutus, sumalkite per mėsmalę. Tada sudėkite medų, vanilę ir išmaišykite. Turėtumėte gauti klampią masę.
Žingsnis 3
Sudrėkinkite rankas vandeniu ir iš mišinio suformuokite mažus rutuliukus. Tada į kiekvieno rutuliuko vidurį įdėkite visą lazdyno riešutą. Apvoliokite rutuliukus kokoso drožlėse.
Kategorijos