Publikavimo data: 2024-09-17
Švelnus karališkas pyragas
Šį receptą naudoju jau seniai, karališkoji watrushka gaunasi minkšta, apetitiška, sveika, labai skani, vaikams labai patinka.
Žingsnis 1
Įdarui sumaišykite varškę, kiaušinius, 2/3 puodelio cukraus, vaniliną ir grietinę.
Žingsnis 2
Tešlai užšaldytą margariną sutarkuokite, suberkite 1/3 puodelio cukraus, druską, sodą, vaniliną ir miltus. Viską sumaišykite, kol taps trupiniai.
Žingsnis 3
Dalį tešlos sudėkite į riebalais išteptą formą ir gerai prispauskite rankomis.
Žingsnis 4
Sudėkite įdarą ir paskirstykite jį po formą.
Žingsnis 5
Ant viršaus paskleiskite likusią trupinių tešlą.
Žingsnis 6
Pašaukite karališkąjį paplotėlį į įkaitintą 160 laipsnių orkaitę 40 minučių.
Kategorijos