Publikavimo data: 2024-10-21
Švelnus kreminis česnakinis padažas
Manoma, kad padažai priklauso prancūzų virtuvės išradimams, nes daugelį garsių padažų sukūrė prancūzai. Tačiau jau XV a. Rusijoje pasirodė pirmieji padažų receptai. Šiais laikais yra didžiulis įvairiausių padažų receptų pasirinkimas kiekvienam skoniui. Dabar gana populiaru ruošti padažus, kurių pagrindą sudaro grietinėlės sūris. Grietinėlės padažas bet kuriam patiekalui suteikia švelnumo ir pikantiškų natų. Nors grietinėlės padažų kaloringumas yra gana didelis, neturėtumėte bent retkarčiais atsisakyti šio stebuklingo skanėsto.
Žingsnis 1
Kreminį sūrį, grietinę ir majonezą sumaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Į gautą mišinį suberkite tarkuotus agurkus, česnakus ir žoleles. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Kategorijos