Švelnus kreminis česnakinis padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-21

Švelnus kreminis česnakinis padažas

Manoma, kad padažai priklauso prancūzų virtuvės išradimams, nes daugelį garsių padažų sukūrė prancūzai. Tačiau jau XV a. Rusijoje pasirodė pirmieji padažų receptai. Šiais laikais yra didžiulis įvairiausių padažų receptų pasirinkimas kiekvienam skoniui. Dabar gana populiaru ruošti padažus, kurių pagrindą sudaro grietinėlės sūris. Grietinėlės padažas bet kuriam patiekalui suteikia švelnumo ir pikantiškų natų. Nors grietinėlės padažų kaloringumas yra gana didelis, neturėtumėte bent retkarčiais atsisakyti šio stebuklingo skanėsto.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
200 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.73/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Švelnus kreminis česnakinis padažas Žingsnis 1
Kreminį sūrį, grietinę ir majonezą sumaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Švelnus kreminis česnakinis padažas Žingsnis 2
Į gautą mišinį suberkite tarkuotus agurkus, česnakus ir žoleles. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, kriaušių sezonas, obuolių sezonas, confit, uogienė, be bendrų alergenų, receptų knyga, uogienė su obuoliais, uogienė su apelsinais

Kategorijos