Publikavimo data: 2024-06-15
Švelnūs pyragėliai su grietine
Kai kyla klausimas, kuo pradžiuginti šeimą, paruoškite subtilių pyragaičių su grietine. Pyragėliai bus traškūs, lengvo kreminio skonio. Toks skanėstas taps mėgstamiausiu jūsų šeimos desertu. Ruošiant reikia apsišarvuoti kantrybe ir po ranka turėti reikiamų produktų.
Žingsnis 1
Į sviestą suberkite pusę puodelio cukraus ir 250 g grietinės, gerai išmaišykite iki vientisos masės, tada suberkite miltus ir sodą. Užminkykite tešlą, ji turi šiek tiek lipti prie rankų, sudėkite tešlą ant kepimo skardos ir paskirstykite ją po visą paviršių. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 35 minutes 180C temperatūroje.
Žingsnis 2
Sumaišykite 550 g grietinės su vienu puodeliu cukraus ir gautą kremą įdėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 3
Iš tešlos išpjaukite lyginį skaičių gabalėlių naudodami bet kokią stiklinę. Susmulkinkite tešlos atraižas į trupinius.
Žingsnis 4
Kiekvieną tešlos gabalėlį panardinkite į kremą, po 2 gabalėlius sujungkite, tvirtai suspauskite ir apvoliokite tešlos trupiniuose. Dėkite pyragėlius į šaldytuvą 4 valandoms.
Kategorijos