Publikavimo data: 2024-10-15
Švelnus šokoladinis cukinijų pyragėlis
Šokoladinio cukinijų pyragaičio tekstūra yra neįtikėtina. Drėgnas, minkštas, švelnus ir labai šokoladinis. Drėgnumo pyragui suteikia cukinija, kuri kepant visai nesimato ir nėra apčiuopiama. Sodrią šokolado spalvą suteikia kakavos milteliai. Tikras šedevras! Tai geriausias būdas pamaitinti vaikus cukinija!
Žingsnis 1
Į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite druską, cukrų, vanilinį cukrų ir išmaišykite plaktuvu. Supilkite augalinį aliejų ir vėl išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Kiaušinių mišinį sumaišykite su miltais, kakava, soda ir actu. Išmaišykite ir į tirštą masę sudėkite cukiniją. Dabar tešla tapo skystesnė. Pabaigoje suberkite riešutus ir gerai išmaišykite iki vientisos masės. Paruošta tešla turi būti vidutinio tirštumo.
Žingsnis 3
Išklokite formą kepimo pergamentu, perkelkite tešlą į formą ir atsargiai išlyginkite. Kepkite 175 °C temperatūros orkaitėje 25-30 min. Patikrinkite mediniu iešmeliu, jis turi būti sausas.
Kategorijos