Publikavimo data: 2025-08-16
Šventinės salotos su keptais kalmarais
Kalmarų mėsa yra delikatesas, kuris vertinamas daugelyje pasaulio virtuvių. Daugiausia moliuskų randama jūroje, jie greitai dauginasi, juos lengva sugauti, todėl jie nebrangūs. Galite nusipirkti jų šaldytų paprastoje parduotuvėje ir pasigaminti gardų patiekalą - šventines salotas su keptais kalmarais. Kad užkandis atrodytų dar patraukliau, atkreipkite dėmesį į originalų patiekimą. Pavyzdžiui, papuošimui naudokite šviežias žoleles. Arba suteikite užkandžiui gražią formą naudodami kepimo žiedą.
Žingsnis 1
Paruoškite kalmarus. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite kalmarų šiaudelius. Pagardinkite druska. Kepkite maišydami 7-8 minutes ant didelės ugnies. Po to nedelsdami nukelkite keptuvę nuo kaitvietės.
Žingsnis 2
Pasigaminkite šventines salotas su keptais kalmarais. Į dubenį sudėkite keptus kalmarus, agurkus ir kiaušinius. Pridėkite marinuotų grybų. Pagardinkite trupučiu druskos. Aptepkite majonezu ir išmaišykite.
Kategorijos