Šventinės salotos su keptais kalmarais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Šventinės salotos su keptais kalmarais

Kalmarų mėsa yra delikatesas, kuris vertinamas daugelyje pasaulio virtuvių. Daugiausia moliuskų randama jūroje, jie greitai dauginasi, juos lengva sugauti, todėl jie nebrangūs. Galite nusipirkti jų šaldytų paprastoje parduotuvėje ir pasigaminti gardų patiekalą - šventines salotas su keptais kalmarais. Kad užkandis atrodytų dar patraukliau, atkreipkite dėmesį į originalų patiekimą. Pavyzdžiui, papuošimui naudokite šviežias žoleles. Arba suteikite užkandžiui gražią formą naudodami kepimo žiedą.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
109 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.93/5 (30 bal.)

Žingsnis 1

Šventinės salotos su keptais kalmarais Žingsnis 1
Paruoškite kalmarus. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite kalmarų šiaudelius. Pagardinkite druska. Kepkite maišydami 7-8 minutes ant didelės ugnies. Po to nedelsdami nukelkite keptuvę nuo kaitvietės.

Žingsnis 2

Šventinės salotos su keptais kalmarais Žingsnis 2
Pasigaminkite šventines salotas su keptais kalmarais. Į dubenį sudėkite keptus kalmarus, agurkus ir kiaušinius. Pridėkite marinuotų grybų. Pagardinkite trupučiu druskos. Aptepkite majonezu ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, jūros gėrybių salotos, kalmarų salotos, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, vakarienė, žaliasis sezonas, jūsų receptai, Naujųjų metų salotos, namų receptai, receptų knyga, konservuotų kukurūzų salotos, kiaušinių salotos, konservuotų žirnelių salotos, majonezo salotos, daržovių salotos, žaliųjų svogūnų salotos

Kategorijos