Šventinis Olivier pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Šventinis Olivier

Olivjė yra garsiausios ir populiariausios salotos, be jų neapsieina nė viena šventinė puota. Šios skanios, sočios, kaloringos salotos kilusios iš Prancūzijos. Mūsų laikų Olivier labai skiriasi nuo originalių prancūziškų salotų, tačiau dabartinės Olivier atėjo į kiekvieno skonį. Iš įprastų produktų pagaminsite nepaprastas salotas, kurios, tokios pažįstamos ir mėgstamos, patiks visiems jūsų artimiesiems.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
140 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.27/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šventinis Olivier Žingsnis 1
Supjaustykite kubeliais virtas bulves, morkas ir kiaušinius. Taip pat kubeliais supjaustykite agurkus ir virtą dešrą.

Žingsnis 2

Šventinis Olivier Žingsnis 2
Sudėkite visus paruoštus produktus, suberkite žaliuosius žirnelius, smulkiai supjaustytus svogūnus, druską, pipirus, įpilkite majonezo ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Šventinę alyvuogę sudėkite į salotinę, papuoškite salotų lapais ir kaparėliais, iš virtų morkų galite iškirpti figūrėles, pavyzdžiui, gėlytes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos