Publikavimo data: 2025-08-18
Šventinis Olivier su grybais ir virta dešra
Olivier yra populiarus šventinis patiekalas Rusijoje. Tačiau kulinarai iki šiol nesutaria, kuris salotų kūrėjo Lucieno Olivjė receptas yra autentiškas. Šiuo metu yra daugybė šių salotų receptų. Tik kokių produktų į jas nededama: mėsos, dešros, jūros gėrybių. Olivjė su grybais ir virta dešra yra labai skanios salotos. Dėl neįprasto dešros, grybų, sūrio ir konservuotų kukurūzų derinio šios salotos pasižymi neįprastu originaliu skoniu.
Žingsnis 1
Kiaušinius išvirkite kietai. Nulupkite lukštus ir supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Virtą dešrą ir kietąjį sūrį supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, ne didesniais nei 1 cm.
Žingsnis 3
Marinuotus grybus supjaustykite išilgai į 2-4 dalis, priklausomai nuo grybų dydžio.
Žingsnis 4
Į indą sudėkite konservuotus kukurūzus, visus smulkintus ingredientus: kiaušinius, grybus, dešrą, sūrį, įpilkite majonezo ir gerai išmaišykite.
Kategorijos