Šventinis Olivier su grybais ir virta dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Šventinis Olivier su grybais ir virta dešra

Olivier yra populiarus šventinis patiekalas Rusijoje. Tačiau kulinarai iki šiol nesutaria, kuris salotų kūrėjo Lucieno Olivjė receptas yra autentiškas. Šiuo metu yra daugybė šių salotų receptų. Tik kokių produktų į jas nededama: mėsos, dešros, jūros gėrybių. Olivjė su grybais ir virta dešra yra labai skanios salotos. Dėl neįprasto dešros, grybų, sūrio ir konservuotų kukurūzų derinio šios salotos pasižymi neįprastu originaliu skoniu.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
167 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Šventinis Olivier su grybais ir virta dešra Žingsnis 1
Kiaušinius išvirkite kietai. Nulupkite lukštus ir supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Šventinis Olivier su grybais ir virta dešra Žingsnis 2
Virtą dešrą ir kietąjį sūrį supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, ne didesniais nei 1 cm.

Žingsnis 3

Šventinis Olivier su grybais ir virta dešra Žingsnis 3
Marinuotus grybus supjaustykite išilgai į 2-4 dalis, priklausomai nuo grybų dydžio.

Žingsnis 4

Šventinis Olivier su grybais ir virta dešra Žingsnis 4
Į indą sudėkite konservuotus kukurūzus, visus smulkintus ingredientus: kiaušinius, grybus, dešrą, sūrį, įpilkite majonezo ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, salotos su virtomis daržovėmis, salotos su vištiena, šaltos salotos, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 15 minučių, vakarienė, nauji metai, bulvių sezonas, morkų sezonas, agurkų sezonas, alyvuogės, salotos naujiems metams, receptų knyga, salotos su kiaušiniais, salotos su konservuotais žirneliais, salotos su vištienos filė, alyvuogės su šviežiais agurkais, salotos su majonezu, salotos su daržovėmis, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su vištienos filė, alyvuogės su morkomis

Kategorijos