Publikavimo data: 2025-08-17
Šventinis Olivier su lašiša
Prie šventinio stalo gera šeimininkė visada nori nustebinti draugus ir šeimą kokiomis nors išskirtinėmis salotomis. O svečiai vis tiek pirmiausia suvalgo visų mėgstamą alyvuogę. Paruoškite alyvuoges su lašiša. Lengvai sūdyta raudona žuvis suteiks salotoms malonaus skonio ir švelnumo, o tradicinė Olivier sužibės naujomis spalvomis.
Žingsnis 1
Nulupkite nuluptas bulves ir morkas ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Kiaušinius nulupkite nuo lukštų ir taip pat supjaustykite mažais kubeliais. Svogūnus, marinuotus agurkus, šviežius agurkus ir lašišą smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 2
Visus susmulkintus ingredientus sumaišykite giliame dubenyje, suberkite žaliuosius žirnelius, majonezą ir viską gerai išmaišykite. Paruoštas salotas sudėkite į lėkštę.
Kategorijos