Publikavimo data: 2025-08-17
Sviestas su spanguolėmis
Spanguoles galima naudoti gaminant įvairiausius patiekalus: padažus, putėsius, morsus, sultis, uogienes, pastiles, džemus, uogienes, zefyrus, uogas dėti į salotas, naudoti kepant. Tačiau yra ir labai neįprastų spanguolių panaudojimo būdų - pavyzdžiui, galite tiesiog pridėti jų į įprastą sviestą ir tepti ant šviežios duonos, traškių skrebučių, skrebučių ar krekerių. Šis ryškus, skanus sviestas su spanguolėmis suteiks spalvų niūrioms, šaltoms dienoms ir pakels nuotaiką. Be to, jis skanus ir sveikas.
Žingsnis 1
Paruoškite spanguoles. Blenderio dubenyje sumaišykite uogas su cukrumi ir sutrinkite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Paruoškite sviestą. Kruopščiai sumaišykite sviestą su tarkuotomis spanguolėmis. Perkelkite į sandarų indą ir 20 minučių padėkite į šaldytuvą.
Kategorijos