Sviestas su spanguolėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Sviestas su spanguolėmis

Spanguoles galima naudoti gaminant įvairiausius patiekalus: padažus, putėsius, morsus, sultis, uogienes, pastiles, džemus, uogienes, zefyrus, uogas dėti į salotas, naudoti kepant. Tačiau yra ir labai neįprastų spanguolių panaudojimo būdų - pavyzdžiui, galite tiesiog pridėti jų į įprastą sviestą ir tepti ant šviežios duonos, traškių skrebučių, skrebučių ar krekerių. Šis ryškus, skanus sviestas su spanguolėmis suteiks spalvų niūrioms, šaltoms dienoms ir pakels nuotaiką. Be to, jis skanus ir sveikas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
308 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Sviestas su spanguolėmis Žingsnis 1
Paruoškite spanguoles. Blenderio dubenyje sumaišykite uogas su cukrumi ir sutrinkite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Sviestas su spanguolėmis Žingsnis 2
Paruoškite sviestą. Kruopščiai sumaišykite sviestą su tarkuotomis spanguolėmis. Perkelkite į sandarų indą ir 20 minučių padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, kriaušių sezonas, obuolių sezonas, confit, uogienė, be bendrų alergenų, receptų knyga, uogienė su obuoliais, uogienė su apelsinais

Kategorijos