Publikavimo data: 2024-09-16
Šviežių uogų tyrė
Uogos, kaip pažymi ekspertai, yra labai naudingos. Jose yra įvairių vitaminų, medžiagų ir mikroelementų, pavyzdžiui, vitamino C, vario, seleno, folio rūgšties ir kitų. Uogų vartojimas gerai veikia širdies ir kraujagyslių bei nervų sistemas, palaiko imunitetą ir net lėtina senėjimą. Uogas geriau vartoti šviežias. Taip gausite maksimalią naudą! Siūlome jums pasigaminti braškių, aviečių ir vynuogių tyrę. Tai skanus ir sveikas desertas.
Žingsnis 1
Uogas sudėkite į trintuvo dubenį, suberkite cukrų.
Žingsnis 2
Viską išplakite iki vientisos tyrės.
Žingsnis 3
Šaukštu iš uogų tyrės suformuokite nedideles rožytes arba kremus. Desertą papuoškite šviežiomis nesmulkintomis avietėmis. Paruošta. Gero apetito!
Kategorijos