Šviežių uogų tyrė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Šviežių uogų tyrė

Uogos, kaip pažymi ekspertai, yra labai naudingos. Jose yra įvairių vitaminų, medžiagų ir mikroelementų, pavyzdžiui, vitamino C, vario, seleno, folio rūgšties ir kitų. Uogų vartojimas gerai veikia širdies ir kraujagyslių bei nervų sistemas, palaiko imunitetą ir net lėtina senėjimą. Uogas geriau vartoti šviežias. Taip gausite maksimalią naudą! Siūlome jums pasigaminti braškių, aviečių ir vynuogių tyrę. Tai skanus ir sveikas desertas.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
96 kcal.
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šviežių uogų tyrė Žingsnis 1
Uogas sudėkite į trintuvo dubenį, suberkite cukrų.

Žingsnis 2

Šviežių uogų tyrė Žingsnis 2
Viską išplakite iki vientisos tyrės.

Žingsnis 3

Šviežių uogų tyrė Žingsnis 3
Šaukštu iš uogų tyrės suformuokite nedideles rožytes arba kremus. Desertą papuoškite šviežiomis nesmulkintomis avietėmis. Paruošta. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos