Tadžikijos nacionaliniai sluoksniuoti pyragaičiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Tadžikijos nacionaliniai sluoksniuoti pyragaičiai

Kadangi mano vyras labai mėgsta miltus, šaldiklyje visada turiu paruoštų tortilijų. Vienu metu pagaminu jų daug ir užšaldau vėlesniam laikui. Taip pat labai mėgstu sluoksniuotą tešlą su saldžia arbata. Šiuos plokštainius taip pat naudojame kurutobai - nacionaliniam tadžikų patiekalui.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
360 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
37 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.84/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Į šaltą vandenį įpilkite šaukštelį acto ir druskos pagal skonį.

Žingsnis 2

Tadžikijos nacionaliniai sluoksniuoti pyragaičiai Žingsnis 2
Suberkite miltus ir užminkykite standžią tešlą. Padalykite tešlą į keturias dalis ir leiskite jai pailsėti.

Žingsnis 3

Tadžikijos nacionaliniai sluoksniuoti pyragaičiai Žingsnis 3
Kol tešla ilsisi, jautienos riebalus supjaustykite gabalėliais ir ištirpinkite.

Žingsnis 4

Tadžikijos nacionaliniai sluoksniuoti pyragaičiai Žingsnis 4
Tešlą iškočiokite plonu sluoksniu. Kuo plonesnė tešla, tuo geriau: tortilijos bus traškesnės. Apšlakstykite augaliniu aliejumi, susukite į ritinėlį, o tada susukite į sraigę. Išvyniokite paruoštas tortilijas.

Žingsnis 5

Tadžikijos nacionaliniai sluoksniuoti pyragaičiai Žingsnis 5
Ant viršaus padarykite gražų raštą šakute arba specialiu daiktu, kurį mes vadiname nonpar.

Žingsnis 6

Tadžikijos nacionaliniai sluoksniuoti pyragaičiai Žingsnis 6
Aptepkite tortilijas kiaušiniu, pabarstykite sezamo sėklomis ir siųskite į 180 °C temperatūros orkaitę, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pusryčiai, užkandis, duona, bandelės, receptų knyga, grietinės bandelės, pusryčių bandelės su kiaušiniu, kepimas su grietine, bandelės su kiaušiniu, kepimas su kiaušiniu, duona su ruginiais miltais, kepimas su ruginiais miltais, kepimas su ruginiais miltais, kepimas su ruginiais miltais

Kategorijos