Tailandietiška Tom Kha sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Tailandietiška Tom Kha sriuba

Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
98 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 4/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tailandietiška Tom Kha sriuba Žingsnis 1
Išvirkite vištieną. Įdėkite vištieną į šaltą vandenį ir virkite 40 minučių, verdant įberkite šiek tiek druskos. Išimkite vištieną iš sultinio, atvėsinkite ir supjaustykite gabalėliais. Sultinį perkoškite.

Žingsnis 2

Tailandietiška Tom Kha sriuba Žingsnis 2
Paruoškite sriubai skirtus ingredientus. Susmulkinkite citrinžolę ir supjaustykite 5 cm ilgio skiltelėmis. Pomidorus supjaustykite skiltelėmis. Pievagrybius supjaustykite griežinėliais. Aitriąją papriką perpjaukite išilgai pusiau ir išimkite sėklas. Galangalo šaknį supjaustykite apskritimais.

Žingsnis 3

Tailandietiška Tom Kha sriuba Žingsnis 3
Išvirkite sriubą. Į sultinį supilkite kokosų pieną, citrinžolę, kafiro laimo lapus, galangalo šaknį ir aitriąją papriką. Užvirinkite sultinį ir ant silpnos ugnies virkite 5 minutes. Į sultinį sudėkite vištieną, grybus, pomidorus ir virkite dar 5 minutes. Į sriubą įpilkite žuvies padažo ir laimo sulčių.

Žingsnis 4

Tailandietiška Tom Kha sriuba Žingsnis 4
Paruoškite ryžius. Ryžius suberkite į sausą įkaitintą keptuvę. Užpilkite verdančiu vandeniu. Įberkite druskos, gvazdikėlių, citrinos ir alyvuogių aliejaus. Uždenkite dangčiu ir palikite ryžius 10 minučių virti ant vidutinės ugnies. Į ryžius išspauskite citrinos minkštimą ir sultis ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos