Tandoor lavašo kišenės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Tandoor lavašo kišenės

Jei norite greito, gražaus ir skanaus užkandžio bet kokia proga, paruoškite pitos kišenėles.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
181 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.23/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Tandoor lavašo kišenės Žingsnis 1
Nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite daržoves.

Žingsnis 2

Tandoor lavašo kišenės Žingsnis 2
Supjaustykite kumpį kubeliais, o pomidorą - griežinėliais.

Žingsnis 3

Tandoor lavašo kišenės Žingsnis 3
Paruoškite kečupo ir majonezo padažą. Išskleiskite lavašo lakštą, patepkite vietą, kur dėsime įdarą.

Žingsnis 4

Tandoor lavašo kišenės Žingsnis 4
Ant padažo dėkite sūrio gabalėlį, tada daržoves, ant viršaus - kumpį.

Žingsnis 5

Tandoor lavašo kišenės Žingsnis 5
Tada dedamas pomidorų sluoksnis ir vėl sūris.

Žingsnis 6

Tandoor lavašo kišenės Žingsnis 6
Suvyniokite mūsų pitą su įdaru į kišenę ir apkepkite iš abiejų pusių ant įkaitintos keptuvės su trupučiu augalinio aliejaus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita duona, karšti užkandžiai, paprasti, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, islandy, užkandžiai, receptų knyga

Kategorijos