Publikavimo data: 2024-09-17
Tartaro padažas su marinuotais agurkais, majonezu ir grietine
Tartaras - tai šaltas prancūziškas padažas, kurio pagrindą sudaro majonezas arba grietinė. Yra versijų, į kurias pridedami du ingredientai. Tartaras neįsivaizduojamas be marinuotų agurkų - jie labai smulkiai supjaustomi ir sumaišomi su česnakais, kaparėliais, šviežiomis žolelėmis ir garstyčiomis. Kreminis ir šiek tiek aštrus skonis puikiai dera su žuvies piršteliais, keptomis žuvimis ir kitomis jūros gėrybėmis.
Žingsnis 1
Sutarkuokite marinuotus agurkus tarka. Česnakus išspauskite per presą. Smulkiai supjaustykite krapus.
Žingsnis 2
Sudėkite grietinę ir majonezą, gerai išmaišykite.
Kategorijos