Tiršta moliūgų uogienė su mandarinais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-12

Tiršta moliūgų uogienė su mandarinais

Moliūgų uogienė su mandarinais - įdomus saldaus moliūgų skonio derinys, pagardintas lengvu mandarinų kartumu. Šis receptas skirtas gurmanams. Ne iš karto atspėsite, kad ji pagaminta iš moliūgų, ji turi labai ryškią citrusinių vaisių skonio natą.
Gaminimo laikas
130 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
143 kcal.
Angliavandeniai
38 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.62/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tiršta moliūgų uogienė su mandarinais Žingsnis 1
Moliūgo minkštimą supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Visus mandarinus sudėkite į puodą ir 15 minučių užpilkite staigiu verdančiu vandeniu. Po to vandenį reikia nusunkti. Supjaustykite mandarinus kubeliais kartu su žievele.

Žingsnis 2

Tiršta moliūgų uogienė su mandarinais Žingsnis 2
Sudėkite kubeliais supjaustytą moliūgą ir mandarinus ir apibarstykite cukrumi. Palikite kambario temperatūroje 6 valandoms, kol susidarys sultys.

Žingsnis 3

Tiršta moliūgų uogienė su mandarinais Žingsnis 3
Po 6 valandų pastatykite mišinį ant vidutinės ugnies. Kai užvirs, sumažinkite iki minimumo ir virkite 10 minučių, retkarčiais pamaišydami. Tada nukelkite nuo ugnies ir palikite uogienę 8 valandas kambario temperatūroje. Tada grąžinkite uogienę ant ugnies ir virkite dar 10 minučių. Atvėsusią uogienę sumaišykite blenderiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos