Publikavimo data: 2024-10-12
Tiršta moliūgų uogienė su mandarinais
Moliūgų uogienė su mandarinais - įdomus saldaus moliūgų skonio derinys, pagardintas lengvu mandarinų kartumu. Šis receptas skirtas gurmanams. Ne iš karto atspėsite, kad ji pagaminta iš moliūgų, ji turi labai ryškią citrusinių vaisių skonio natą.
Žingsnis 1
Moliūgo minkštimą supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Visus mandarinus sudėkite į puodą ir 15 minučių užpilkite staigiu verdančiu vandeniu. Po to vandenį reikia nusunkti. Supjaustykite mandarinus kubeliais kartu su žievele.
Žingsnis 2
Sudėkite kubeliais supjaustytą moliūgą ir mandarinus ir apibarstykite cukrumi. Palikite kambario temperatūroje 6 valandoms, kol susidarys sultys.
Žingsnis 3
Po 6 valandų pastatykite mišinį ant vidutinės ugnies. Kai užvirs, sumažinkite iki minimumo ir virkite 10 minučių, retkarčiais pamaišydami. Tada nukelkite nuo ugnies ir palikite uogienę 8 valandas kambario temperatūroje. Tada grąžinkite uogienę ant ugnies ir virkite dar 10 minučių. Atvėsusią uogienę sumaišykite blenderiu.
Kategorijos