Tofu Miso sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Tofu Miso sriuba

Japonijos nacionalinė virtuvė - tai ne tik sušiai, bet ir misoshiru, dar vadinama miso sriuba. Ji tradiciškai gaminama iš daši sultinio ir specialios miso pastos. Japonai tiki, kad šiame patiekale svarbiausi ne ingredientai, o spalvos, tekstūros ir, žinoma, skonio deriniai. Todėl, dedant ryškaus skonio maisto produktus, prie jų pridedama neutralaus tofu.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
13 kcal.
Baltymai
1 g
Alergenai: Sezamas, žuvis, sojų pupelės
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tofu Miso sriuba Žingsnis 1
Paruoškite miso ir tofu. Puode užvirinkite vandenį. Įpilkite dašio sultinio. Gerai išmaišykite. Sumažinkite ugnį iki silpnos. Į nedidelį dubenėlį sudėkite miso pastą, supilkite nedidelį kiekį sultinio ir išmaišykite. Šį mišinį supilkite į puodą. Išjunkite ugnį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos