Tofu Miso sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Tofu Miso sriuba

Japonijos nacionalinė virtuvė - tai ne tik sušiai, bet ir misoshiru, dar vadinama miso sriuba. Ji tradiciškai gaminama iš daši sultinio ir specialios miso pastos. Japonai tiki, kad šiame patiekale svarbiausi ne ingredientai, o spalvos, tekstūros ir, žinoma, skonio deriniai. Todėl, dedant ryškaus skonio maisto produktus, prie jų pridedama neutralaus tofu.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
13 kcal.
Baltymai
1 g
Alergenai: Sezamas, žuvis, sojų pupelės
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Tofu Miso sriuba Žingsnis 1
Paruoškite miso ir tofu. Puode užvirinkite vandenį. Įpilkite dašio sultinio. Gerai išmaišykite. Sumažinkite ugnį iki silpnos. Į nedidelį dubenėlį sudėkite miso pastą, supilkite nedidelį kiekį sultinio ir išmaišykite. Šį mišinį supilkite į puodą. Išjunkite ugnį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos, įspūdingas receptas, egzotika, paprasta, turi bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, jūros gėrybių sriubos, miso, receptų knyga, sriubos su kiaušiniu, sriubos su vištienos kiaušiniu

Kategorijos