Miso krevečių sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Miso krevečių sriuba

Ar žinojote, kad Japonijoje tradicinė miso sriuba vadinama Misoshiru? Pasirodo, šio patiekalo receptas labai skiriasi priklausomai nuo šalies regiono ir sezono. Dažnai į klasikinę misoshirishirio sriubą dėl sotumo dedama krevečių.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
24 kcal.
Baltymai
3 g
Alergenai: Vėžiagyviai, soja, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Miso krevečių sriuba Žingsnis 1
Paruoškite miso sriubą. Į puodą sudėkite kiaušinius, krevetes, nori dumblius ir miso pastą. Gerai išmaišykite. Užpilkite šaltu vandeniu ir pastatykite ant didelės ugnies. Kai užvirs, sumažinkite ugnį iki vidutinės ir palikite virti 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos