Publikavimo data: 2025-08-19
Tortas "A la Filadelfija" su šokoladu
Tai autorės receptas, kurį mėgstu ir dažnai gaminu. Dalinuosi juo su jumis, nes šis skanus pyragas suvalgomas per kelias minutes ir visi svečiai prašo dar. Be abejo, jis patiks ir jūsų artimiesiems. Išbandykite!
Žingsnis 1
Sviestą pašildykite iki kambario temperatūros.
Žingsnis 2
Sudėkite sausainius į maišytuvą ir išplakite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Į sausainius sudėkite sviestą ir dar kartą suplakite mikseriu.
Žingsnis 4
Paimkite silikoninę keksiukų formą, į jos dugną įdėkite pusantro šaukšto sviestu pateptų sausainių ir užspauskite.
Žingsnis 5
Toliau reikia praskiesti agarą-agarą. Vienas arbatinis šaukštelis 70 ml karšto vandens ir viską gerai išmaišykite. Tada 30 sekundžių įdėkite į mikrobangų krosnelę, bet neužvirinkite ir vėl viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 6
Sumaišykite kreminį sūrį, grietinę, cukrų, putpelių kiaušinį ir viską išmaišykite iki vientisos masės. Tada sudėkite agarą ir viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 7
Ant sausainių užtepkite sūrio mišinio.
Žingsnis 8
Įkaitinkite orkaitę iki 130° ir leiskite kepti apie 60 minučių.
Žingsnis 9
Iškepusį patiekalą atvėsinkite ir apliekite vandens vonelėje ištirpintu šokoladu.
Kategorijos