Publikavimo data: 2025-08-19
Tradicinės meksikietiškos tortilijos
Kesadila - greitas meksikietiškas patiekalas. Šis populiarus meksikietiškas užkandis yra labai įvairus, tačiau pagrindiniai ingredientai yra sūris ir tortilijų traškučiai. Jį galima greitai pagaminti, o įdarus galima be galo daug derinti pagal skonį ir nuotaiką.
Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite nedideliais kubeliais ir kepkite augaliniame aliejuje, kol iškeps. Pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite plunksnomis arba pusžiedžiais ir apkepkite augaliniame aliejuje.
Žingsnis 3
Sudėkite vištieną ir svogūnus, suberkite plonomis juostelėmis supjaustytas paprikas. Kepkite 3 minutes.
Žingsnis 4
Sudėkite kukurūzus, aštriąsias paprikas, česnakus. Išmaišykite. Maišydami kepkite 3 minutes.
Žingsnis 5
Sudėkite pomidorus, išmaišykite. Troškinkite 3 minutes. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 6
Sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 7
Ant vienos tortilijos pusės uždėkite sūrio, ant sūrio dėkite įdaro ir vėl sūrio. Uždenkite laisvąja tortilijos puse.
Žingsnis 8
Paruoštą kesadilją dėkite ant įkaitintos keptuvės ir apkepkite iš abiejų pusių, kol apskrus.
Kategorijos