Traški pita su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Traški pita su sūriu

Apie šią duonos rūšį pirmą kartą rašoma Senajame Testamente. Pita gana populiari arabų šalyse. Pita - tai nerauginta arba mielinė plokščia duona, kurios vidus yra orus, o išorė - traški. Paruoštos pitos viduje susidaro erdvė, tarsi kišenė, todėl ją lengva pripildyti įvairiais įdarais.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
302 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Traški pita su sūriu Žingsnis 1
Į tarkuotą sūrį įmuškite kiaušinį, galite ir be jo, bet kiaušinis leis sūriui "neišbėgti" ir sulaikys sūrio masę. Pitą perpjaukite ne iki galo ir įdarykite sūrio faršu.

Žingsnis 2

Traški pita su sūriu Žingsnis 2
Dėkite į įkaitintą keptuvę ir apkepkite iš abiejų pusių. Taip pat galite naudoti mikrobangų krosnelę. Pitos kepti nereikia, bet leiskite sūriui išsilydyti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos