Publikavimo data: 2024-06-08
Traškus desertas su vaisiais ir rikota
Greitai ir skaniai paruošiamas traškus desertas su vaisiais ir rikota. Tai receptas, pagal kurį galima improvizuoti ir naudoti įvairius vaisių derinius.
Žingsnis 1
Pabarstykite darbo paviršių miltais. Iš kiekvienos pusės iškočiokite sluoksniuotą tešlą, kol ji padidės.
Žingsnis 2
Perkelkite tešlą į kepimo skardą ir kepkite orkaitėje 10-15 minučių.
Žingsnis 3
Supjaustykite vaisius griežinėliais
Žingsnis 4
Sumaišykite rikotą, grietinėlę ir sirupą iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Sluoksniuotą tešlą padalykite į 4 dalis. Vienai porcijai reikės 2 gabalėlių
Žingsnis 6
Kiekvieną sluoksniuotos tešlos gabalėlį reikia padalyti per pusę.
Žingsnis 7
Ant vieno tešlos gabalėlio dėkite įdarą ir uždenkite kitu.
Žingsnis 8
Paruoštą patiekalą sudėkite į lėkštę ir apibarstykite cukraus pudra.
Kategorijos