Traškūs mėsos paplotėliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Traškūs mėsos paplotėliai

Sultingus ir švelnius pyragus paruošti greitai ir lengvai. Originalus jų skonis patiks ne tik mėsos mėgėjams, bet ir išrankiausiems gurmanams. Patiekite pyragėlius atskirai arba kaip pagrindinį patiekalą su garnyru. Pyragėliai iš sluoksniuotos tešlos būna traškūs ir apetitiški. Tokiais originaliais pyragėliais pradžiuginsite savo artimuosius pusryčiams. Pyragėliai yra sotūs ir aromatingi.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
138 kcal.
Baltymai
22 g
Riebalai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.04/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Traškūs mėsos paplotėliai Žingsnis 1
Atšildytą sluoksniuotą tešlą padalykite į kvadratėlius. Kvadratėliai gali būti bet kokio dydžio, priklausomai nuo to, kokio dydžio norite pyragėlių.

Žingsnis 2

Traškūs mėsos paplotėliai Žingsnis 2
Ant pusės kvadrato dėkite filė gabalėlį, ant viršaus uždėkite šaukštelį kreminio sūrio. Jei gaminate šiek tiek didesnį visos filė paplotėlį, ant viršaus uždėkite vieną valgomąjį šaukštą kreminio sūrio.

Žingsnis 3

Traškūs mėsos paplotėliai Žingsnis 3
Suformuokite paplotėlius. Užspauskite tešlos kraštus ir šakute padarykite raštus. Raštus taip pat galite daryti rankomis, užlenkdami tešlos kraštus į akordeoną.

Žingsnis 4

Traškūs mėsos paplotėliai Žingsnis 4
Suplakite kiaušinio trynį ir aptepkite pyragėlių viršų. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 25 minutes, kol taps auksinės spalvos. Iškepusius paplotėlius išimkite iš orkaitės ir uždenkite rankšluosčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
mėsos patiekalai, kepimas, yra bendrų alergenų, pietūs, popietė, vakarienė, užkandžiai, pyragai, sotūs pyragai, receptų knyga, kepenų pyragai, kiaušinių pyragai, kepimas su kiaušiniu, pieno pyragai, sausų mielių pyragai

Kategorijos