Publikavimo data: 2025-08-17
Traškūs mėsos paplotėliai
Sultingus ir švelnius pyragus paruošti greitai ir lengvai. Originalus jų skonis patiks ne tik mėsos mėgėjams, bet ir išrankiausiems gurmanams. Patiekite pyragėlius atskirai arba kaip pagrindinį patiekalą su garnyru. Pyragėliai iš sluoksniuotos tešlos būna traškūs ir apetitiški. Tokiais originaliais pyragėliais pradžiuginsite savo artimuosius pusryčiams. Pyragėliai yra sotūs ir aromatingi.
Žingsnis 1
Atšildytą sluoksniuotą tešlą padalykite į kvadratėlius. Kvadratėliai gali būti bet kokio dydžio, priklausomai nuo to, kokio dydžio norite pyragėlių.
Žingsnis 2
Ant pusės kvadrato dėkite filė gabalėlį, ant viršaus uždėkite šaukštelį kreminio sūrio. Jei gaminate šiek tiek didesnį visos filė paplotėlį, ant viršaus uždėkite vieną valgomąjį šaukštą kreminio sūrio.
Žingsnis 3
Suformuokite paplotėlius. Užspauskite tešlos kraštus ir šakute padarykite raštus. Raštus taip pat galite daryti rankomis, užlenkdami tešlos kraštus į akordeoną.
Žingsnis 4
Suplakite kiaušinio trynį ir aptepkite pyragėlių viršų. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 25 minutes, kol taps auksinės spalvos. Iškepusius paplotėlius išimkite iš orkaitės ir uždenkite rankšluosčiu.
Kategorijos