Publikavimo data: 2024-06-15
Traškūs mėsos paplotėliai iš sluoksniuotos tešlos su mieline tešla
Greitai paruošiami mėsos pyragai yra dievo dovana užimtiems žmonėms. Tereikia atšildyti paruoštą tešlą, tada suformuoti gaminį pagal skonį ir iškepti. Tokie pyragėliai tinka ir rytinei arbatai, ir užkandžiams darbe ar mokykloje. Juos taip pat galima pasiimti į kelionę ar vaišinti kolegas. Bet kuriuo atveju kepiniai iš paruoštos tešlos yra traškūs, apetitiški ir tinkami visoms progoms.
Žingsnis 1
Sutarkuokite svogūną ir sudėkite jį į maltą mėsą. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Supjaustykite tešlą 8 cm pločio juostelėmis. Ant kiekvienos juostelės uždėkite po dešrelę maltos mėsos, gerai užspauskite kraštus ir apverskite vyniotinį aukštyn kojomis. Lengvai suvyniokite. Suktinuką supjaustykite 2-3 cm porcijomis.
Žingsnis 3
Sudėkite paplotėlius ant pergamentu išklotos kepimo skardos. Tešlą patepkite plaktu kiaušiniu. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 30-40 minučių, kol paruduos.
Kategorijos