Publikavimo data: 2025-08-18
Traškūs pitos užkandžiai su marinuotais agurkais
Tai skanus traškus užkandis, kuris puikiai tinka prie putojančių gėrimų.
Žingsnis 1
Supjaustykite svogūnus ir 5 minutes pamirkykite šaltame vandenyje, kad pašalintumėte kartumą.
Žingsnis 2
Sutarkuokite agurkus ir morkas tarkavimo mašinėle.
Žingsnis 3
Susmulkinkite petražolių žalumynus
Žingsnis 4
Susmulkinkite kopūstus, sumaišykite juos su svogūnais, morkomis, raugintais agurkais ir agurkais.
Žingsnis 5
Aptepkite pitos duoną majonezu
Žingsnis 6
Įdarą dėkite ant pitos
Žingsnis 7
Pabarstykite žolelėmis, druska ir pipirais.
Žingsnis 8
Suvyniokite pitą ir supjaustykite ją riekelėmis.
Žingsnis 9
Kepkite po 7 minutes iš abiejų pusių augaliniame aliejuje.
Kategorijos