Publikavimo data: 2025-08-17
Traukti šokoladiniai keksiukai
Dažnai pasitaiko, kad atvyksta svečių, o arbatos nėra ką gerti. Tokiu metu praverčia mano firminis bandelių receptas. Greitai ir lengvai pagaminamas, o rezultatas nenusileidžia restoranų desertams. Minkšti, orūs keksiukai su skystu šokoladu viduje.
Žingsnis 1
Plaktuvu plakite kiaušinius su cukrumi iki lengvų putų.
Žingsnis 2
Supilkite pieną ir sviestą, dar kartą gerai išsukite.
Žingsnis 3
Palaipsniui įmaišykite miltus, kakavą ir kepimo miltelius. Maišykite, kol neliks gumuliukų.
Žingsnis 4
Į keksiukų formeles dėkite po du šaukštus tešlos. Šokolado plytelę padalykite į dvi dalis. Vieną gabalėlį padalykite į skilteles ir kiekvieną jų sudėkite į vidurį.
Žingsnis 5
Ant šokolado supilkite šaukštą tešlos.
Žingsnis 6
Kitą pusę šokolado susmulkinkite peiliu mažais gabalėliais, galite jį sutarkuoti.
Žingsnis 7
Kiekvieną keksiuką apibarstykite šokolado drožlėmis.
Žingsnis 8
Keksiukus kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 20 minučių.
Kategorijos