Trynių satsivi padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Trynių satsivi padažas

Satsivi yra populiarus gruziniškas padažas. Jo pavadinimas reiškia "šaltas patiekalas". Dažniausiai patiekiamas su mėsa. Yra daug šio padažo receptų. Juos vienija vienas dalykas: juose naudojama daug graikinių riešutų. Karštas padažas yra skystos grietinės konsistencijos. Atvėsęs jis tampa tirštesnis. Padažo skonis priklauso nuo graikinių riešutų kokybės ir tinkamai parinktų prieskonių.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
366 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
32 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Trynių satsivi padažas Žingsnis 1
Paruoškite svogūnų mišrainę. Paimkite puodą, ištirpinkite sviestą, sudėkite svogūnus ir česnakus. Pakepinkite juos ant vidutinės ugnies. Suberkite miltus, tada vištienos sultinį ir gvazdikėlius. Mišinį gerai išvirkite.

Žingsnis 2

Trynių satsivi padažas Žingsnis 2
Paruoškite riešutų ir prieskonių mišinį ir baigkite virti. Sumaišykite susmulkintus riešutus, žoleles, prieskonius. Viską gerai išmaišykite. Užvirinkite actą. Į riešutų mišinį supilkite trynius ir actą. Dar kartą gerai išmaišykite. Sudėkite svogūnų ir riešutų mišinį. Sūdykite satyvų padažą ant vidutinės ugnies jo neužvirindami.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, kriaušių sezonas, obuolių sezonas, confit, uogienė, be bendrų alergenų, receptų knyga, uogienė su obuoliais, uogienė su apelsinais

Kategorijos