Tunų ir kiaušinių pyragėliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Tunų ir kiaušinių pyragėliai

Naminiai tuno pyragėliai - puikus patiekalas karštų ir skanių kepinių mėgėjams. Įdarą sudaro ryžiai, tunas ir kiaušiniai, todėl pyragėliai būna gana sotūs ir skanūs. Šį patiekalą galima patiekti kaip šventinį užkandį arba šeimos vakarienę.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
198 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Tunų ir kiaušinių pyragėliai Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Į miltų mišinį įpilkite šilto pieno ir saulėgrąžų aliejaus. Užminkykite elastingą tešlą. Tešlą patepkite augaliniu aliejumi, kad neliptų prie rankų. Uždenkite maistine plėvele ir palikite 1 valandą šiltoje vietoje, kad pakiltų.

Žingsnis 2

Tunų ir kiaušinių pyragėliai Žingsnis 2
Kol tešla ilsisi, paruoškite įdarą. Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje ir ant vidutinės ugnies pakepinkite svogūnus, kol suminkštės. Atskirame inde sumaišykite virtus kiaušinius su tunu, ryžiais ir svogūnais. Pagal skonį įpilkite majonezo, druskos ir pipirų ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Tunų ir kiaušinių pyragėliai Žingsnis 3
Kai tešla pakils, padėkite ją ant darbastalio, pabarstykite miltais ir padalykite į mažas lygias dalis. Kiekvieną gabalėlį plonai iškočiokite, į vidurį sudėkite įdarą, užspauskite tešlos kraštus ir suformuokite pyragą. Kiekvieną pyragą dėkite ant kepimo skardos ir kepkite orkaitėje, kol iškeps, apie 30 minučių arba kol taps traškus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
mėsos patiekalai, kepimas, yra bendrų alergenų, pietūs, popietė, vakarienė, užkandžiai, pyragai, sotūs pyragai, receptų knyga, kepenų pyragai, kiaušinių pyragai, kepimas su kiaušiniu, pieno pyragai, sausų mielių pyragai

Kategorijos