Publikavimo data: 2024-06-15
Tunų ir kiaušinių pyragėliai
Naminiai tuno pyragėliai - puikus patiekalas karštų ir skanių kepinių mėgėjams. Įdarą sudaro ryžiai, tunas ir kiaušiniai, todėl pyragėliai būna gana sotūs ir skanūs. Šį patiekalą galima patiekti kaip šventinį užkandį arba šeimos vakarienę.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Į miltų mišinį įpilkite šilto pieno ir saulėgrąžų aliejaus. Užminkykite elastingą tešlą. Tešlą patepkite augaliniu aliejumi, kad neliptų prie rankų. Uždenkite maistine plėvele ir palikite 1 valandą šiltoje vietoje, kad pakiltų.
Žingsnis 2
Kol tešla ilsisi, paruoškite įdarą. Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje ir ant vidutinės ugnies pakepinkite svogūnus, kol suminkštės. Atskirame inde sumaišykite virtus kiaušinius su tunu, ryžiais ir svogūnais. Pagal skonį įpilkite majonezo, druskos ir pipirų ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Kai tešla pakils, padėkite ją ant darbastalio, pabarstykite miltais ir padalykite į mažas lygias dalis. Kiekvieną gabalėlį plonai iškočiokite, į vidurį sudėkite įdarą, užspauskite tešlos kraštus ir suformuokite pyragą. Kiekvieną pyragą dėkite ant kepimo skardos ir kepkite orkaitėje, kol iškeps, apie 30 minučių arba kol taps traškus.
Kategorijos