Publikavimo data: 2024-09-16
Tyrelė su juodaisiais serbentais, skirta užšaldyti
Prinokusias vasaros derliaus juodųjų serbentų uogas galima išsaugoti iki žiemos! Uogienės nereikia virti kelias valandas. Paimkite uogas ir trintuvą, įberkite cukraus ir paverskite juoduosius serbentus saldžia tyrele. Cukrus veikia kaip konservantas, tačiau jo nereikėtų dėti per daug. Juodųjų serbentų uogos dažnai vartojamos dietose esant žarnyno problemoms ir mažakraujystei. Sodrus saldžiarūgštis paruošto įdaro skonis praskaidrins ne tik dietinį stalą, bet ir bet kokią šventę!
Žingsnis 1
Į švarų maišytuvo indą sudėkite juodųjų serbentų uogas ir cukrų.
Žingsnis 2
Juoduosius serbentus susmulkinkite iki vientisos masės. Tai turi būti tyrelė! Atlikta!
Kategorijos