Uogų ir mandarinų padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Uogų ir mandarinų padažas

Jei kada nors ragavote IKEA mėsos kukulių, pamenate, kad jie patiekiami su uogų padažu. Šis derinys tapo toks įprastas, kad net parduodamas atskirai.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
87 kcal.
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Uogų ir mandarinų padažas Žingsnis 1
Mandarinus nulupkite ir padalykite skiltelėmis. Supjaustykite nedideliais, atsitiktiniais griežinėliais.

Žingsnis 2

Uogų ir mandarinų padažas Žingsnis 2
Paimkite puodą arba keptuvę. Sudėkite uogas, cukrų, rozmarino šakelę ir mandarino gabalėlius. Pastatykite ant silpnos ugnies. Palaukite apie 40 minučių, neleisdami mišiniui sudegti.

Žingsnis 3

Uogų ir mandarinų padažas Žingsnis 3
Paruoštą mišinį sudėkite į gilų dubenį.

Žingsnis 4

Uogų ir mandarinų padažas Žingsnis 4
Plakite mikseriu nedideliu greičiu, kad gautumėte tinkamą tekstūrą. Glotnesnė ir kietesnė.

Žingsnis 5

Uogų ir mandarinų padažas Žingsnis 5
Uogų ir mandarinų padažas paruoštas!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, kriaušių sezonas, obuolių sezonas, confit, uogienė, be bendrų alergenų, receptų knyga, uogienė su obuoliais, uogienė su apelsinais

Kategorijos