Publikavimo data: 2025-08-17
Uogų ir mandarinų padažas
Jei kada nors ragavote IKEA mėsos kukulių, pamenate, kad jie patiekiami su uogų padažu. Šis derinys tapo toks įprastas, kad net parduodamas atskirai.
Žingsnis 1
Mandarinus nulupkite ir padalykite skiltelėmis. Supjaustykite nedideliais, atsitiktiniais griežinėliais.
Žingsnis 2
Paimkite puodą arba keptuvę. Sudėkite uogas, cukrų, rozmarino šakelę ir mandarino gabalėlius. Pastatykite ant silpnos ugnies. Palaukite apie 40 minučių, neleisdami mišiniui sudegti.
Žingsnis 3
Paruoštą mišinį sudėkite į gilų dubenį.
Žingsnis 4
Plakite mikseriu nedideliu greičiu, kad gautumėte tinkamą tekstūrą. Glotnesnė ir kietesnė.
Žingsnis 5
Uogų ir mandarinų padažas paruoštas!
Kategorijos