Uogų tyrė iš šaldytų braškių pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Uogų tyrė iš šaldytų braškių

Kiekvieną vasarą sodybų augintojai renka uogas iš savo daržų. Kad šiomis gėrybėmis būtų galima mėgautis ilgiau, jos užšaldomos. Ne išimtis ir braškės. Uogų tyrė iš šaldytų braškių bus geras desertas, kurį galima paruošti žiemą. Net ir šiuo metų laiku joje bus gausu mūsų organizmui reikalingų vitaminų. Toks saldus skanėstas patiks ir vaikams, ir suaugusiesiems. Jį galima patiekti prie arbatos arba naudoti kaip įdarą kepiniams.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
41 kcal.
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Uogų tyrė iš šaldytų braškių Žingsnis 1
Šiek tiek atšildykite braškes ir supjaustykite jas į kelias dalis.

Žingsnis 2

Uogų tyrė iš šaldytų braškių Žingsnis 2
Sudėkite braškes į blenderio dubenį.

Žingsnis 3

Uogų tyrė iš šaldytų braškių Žingsnis 3
Uogas susmulkinkite iki tyrės.

Žingsnis 4

Uogų tyrė iš šaldytų braškių Žingsnis 4
Paruoštą braškių tyrę supilkite į dubenį ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos