Publikavimo data: 2024-09-16
Uogų tyrės receptas su cukrumi
Žiemą žmogaus organizmui reikia vitaminų. Kas gali būti geresnio, jei ne šviežios uogos. Tačiau Rusijos vidurinėje zonoje šviežių uogų nėra lengva įsigyti, todėl į pagalbą ateina šaldytos uogos. Šaldymo metu uogos išsaugo beveik visus vitaminus. Iš šaldytų uogų galite pasigaminti desertinę uogų tyrę, sutrindami jas trintuvu ir įmaišydami šiek tiek cukraus. Šią uogų tyrę galima valgyti kaip desertą arba įpilti į arbatą ir pasigaminti sveiką vaisių gėrimą.
Žingsnis 1
Supjaustykite braškes gabalėliais.
Žingsnis 2
Į trintuvą sudėkite braškes, mėlynes ir vyšnias. Pagal skonį įberkite cukraus.
Žingsnis 3
Sumalkite ingredientus į tyrę. Paragaukite ir, jei reikia, įberkite šiek tiek daugiau cukraus.
Žingsnis 4
Šaukštu įpilkite uogų tyrės į kremą ir patiekite.
Kategorijos