Uzbekų plokštainiai su įdaru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-21

Uzbekų plokštainiai su įdaru

Uzbekų bandelės su įdaru - tai bandelės iš minkštos tešlos su sultingu varškės, sūrio ir žolelių įdaru. Tokias bandeles galima ruošti ir arbatos vakarėliui, ir svečiams sutikti. Jie gana sotūs, todėl gali būti ruošiami kaip užkandis.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
303 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
38 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.17/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Uzbekų plokštainiai su įdaru Žingsnis 1
Šiek tiek pašildykite vandenį ir supilkite į gilų dubenį. Įberkite druskos ir supilkite augalinį aliejų. Supilkite miltus ir gerai išminkykite tešlą. Uždenkite maistine plėvele ir palikite 20 minučių pastovėti.

Žingsnis 2

Uzbekų plokštainiai su įdaru Žingsnis 2
Padalykite tešlą į 6 dalis. Kiekvieną gabalėlį iškočiokite. Ištirpinkite sviestą ir patepkite juo plokštainį. Aptepkite juos varške. Stambiai sutarkuokite sūrį ir pabarstykite ant varškės. Smulkiai supjaustykite žoleles ir įmaišykite į įdarą. Supjaustykite plokštainį spinduliais.

Žingsnis 3

Uzbekų plokštainiai su įdaru Žingsnis 3
Pradėkite sukti ratu. Šiek tiek susukite kūgį į plokščią duoną. Ant kepimo skardos išklokite kepimo popierių ir ant jo dėkite spurgas. Kiaušinį suplakite šakute, aptepkite juo paplotėlius ir palikite 10 minučių pastovėti. Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pusryčiai, užkandis, duona, bandelės, receptų knyga, grietinės bandelės, pusryčių bandelės su kiaušiniu, kepimas su grietine, bandelės su kiaušiniu, kepimas su kiaušiniu, duona su ruginiais miltais, kepimas su ruginiais miltais, kepimas su ruginiais miltais, kepimas su ruginiais miltais

Kategorijos