Uždenkite meduoliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Uždenkite meduoliais

Plombier skiriasi nuo įprastų ledų tuo, kad jie gaminami iš nenugriebto pieno arba grietinėlės su daug kiaušinių. Plombier lengvai priima įvairius skonius ir aromatus, todėl į jį galima dėti beveik bet ką. Pavyzdžiui, pabandykite pagaminti plombirą su meduoliais ir aromatiniais prieskoniais. Su plombiru puikiai dera ne tik saldumynai, bet ir prieskoniai: gvazdikėliai, kardamonas, imbieras, pipirai ir cinamonas. Toks plombyras pasirodys ne tik labai skanus, bet ir sveikas.
Gaminimo laikas
270 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
212 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.16/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Uždenkite meduoliais Žingsnis 1
Paruoškite ledų pagrindą. Puode sumaišykite pieną, grietinėlę, anyžius, cinamoną, gvazdikėlius, kardamoną, pipirus ir imbierą. Uždėkite ant ugnies ir užvirinkite, tada atvėsinkite.

Žingsnis 2

Uždenkite meduoliais Žingsnis 2
Paruoškite ledus. Išplakite trynius su cukrumi ir sumaišykite su pagrindu. Nuolat maišydami ant silpnos ugnies virkite, kol masė sutirštės, apie 15 minučių. Mišinį atvėsinkite.

Žingsnis 3

Uždenkite meduoliais Žingsnis 3
Baigkite gaminti ledus, kol jie bus paruošti. Smulkiai supjaustykite meduolius. Sudėkite į ledus ir gerai išmaišykite. Dėkite į šaldiklį 4 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos