Publikavimo data: 2024-06-13
Uždenkite meduoliais
Plombier skiriasi nuo įprastų ledų tuo, kad jie gaminami iš nenugriebto pieno arba grietinėlės su daug kiaušinių. Plombier lengvai priima įvairius skonius ir aromatus, todėl į jį galima dėti beveik bet ką. Pavyzdžiui, pabandykite pagaminti plombirą su meduoliais ir aromatiniais prieskoniais. Su plombiru puikiai dera ne tik saldumynai, bet ir prieskoniai: gvazdikėliai, kardamonas, imbieras, pipirai ir cinamonas. Toks plombyras pasirodys ne tik labai skanus, bet ir sveikas.
Žingsnis 1
Paruoškite ledų pagrindą. Puode sumaišykite pieną, grietinėlę, anyžius, cinamoną, gvazdikėlius, kardamoną, pipirus ir imbierą. Uždėkite ant ugnies ir užvirinkite, tada atvėsinkite.
Žingsnis 2
Paruoškite ledus. Išplakite trynius su cukrumi ir sumaišykite su pagrindu. Nuolat maišydami ant silpnos ugnies virkite, kol masė sutirštės, apie 15 minučių. Mišinį atvėsinkite.
Žingsnis 3
Baigkite gaminti ledus, kol jie bus paruošti. Smulkiai supjaustykite meduolius. Sudėkite į ledus ir gerai išmaišykite. Dėkite į šaldiklį 4 valandoms.
Kategorijos