Publikavimo data: 2024-06-15
Uždenkite rozmarinu
Rozmarinas yra labai gražus prieskonis, kurio aromate juntamos citrusinių vaisių, kamparo ir pušų natos su levandų prieskoniu, kuris labai praturtina bet kokį patiekalą. Graikai jį naudojo atminčiai stiprinti ir intelektui stimuliuoti. Rozmarinas taip pat naudojamas raumenų ir nervinei įtampai mažinti. Šį prieskonį galima naudoti bet kokiame deserte. Pavyzdžiui, pabandykite pasigaminti rozmarino ledų su rozmarinu. Jis harmoningai sušvelnins uogų saldumą ir suteiks malonaus skonio.
Žingsnis 1
Paruoškite ledų pagrindą. Supilkite cukrų į puodą, suberkite rozmariną ir supilkite pieną. Užvirinkite ir palikite po dangčiu pastovėti 1 valandą. Išimkite rozmarinus.
Žingsnis 2
Paruoškite plaktą grietinėlę. Sumaišykite grietinėlę su kondensuotu pienu ir plakite mikseriu 5 minutes.
Žingsnis 3
Paruoškite ledus. Sumaišykite grietinėlę, pieną ir pusę aviečių. Maišykite maišytuvu dar 5 minutes. Sudėkite likusias avietes ir kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 4
Užšaldykite plombierą. Supilkite plombyrą į šaldymo formą ir įdėkite į šaldiklį 6 valandoms. Kas valandą išimkite ir trintuvu susmulkinkite ledus.
Kategorijos