Publikavimo data: 2025-08-17
Užkandžių salotos
Ko žmogui reikia šaltuoju metų laiku? Žinoma, sotaus, vitaminų kupino, bet kartu ir lengvo patiekalo, kuris nesukeltų sunkumo jausmo, bet suteiktų daug jėgų. Salotos "Zakusochny" tam kuo puikiausiai tinka. Jose raugintų kopūstų rūgštumas ir svogūnų aštrumas puikiai dera su švelniomis virtomis bulvėmis, su nuoširdžiu rūkytos dešros skoniu, pikantiškomis alyvuogėmis ir krapų gaiva.
Žingsnis 1
Paimkite didelį gilų dubenį ir stambiais kubeliais supjaustykite virtas bulves. Rūkytą dešrą supjaustykite pailgomis riekelėmis, alyvuoges - žiedais.
Žingsnis 2
Tada svogūną supjaustykite nedideliais gabalėliais, sudėkite raugintus kopūstus, smulkiai supjaustytus krapus, majonezą ir viską gerai išmaišykite.
Kategorijos