Publikavimo data: 2024-06-13
Vanilino antspaudas
"Plombier" su vanile yra klasikinis, paklausiausias ir populiariausias skonis. Vanilinas yra maisto kvapioji medžiaga, identiška natūraliai vanilinei. Ji suteikia plombyrui neįtikėtino aromato ir pikantiško saldumo. Malonus vanilės aromatas ir skonis nuteikia pozityvioms mintims ir įkrauna gera nuotaika visai dienai. Geriausia jį patiekti rutuliukuose su mėtomis, sirupais, šokoladu ir riešutais arba su kitais desertais, pavyzdžiui, pūstomis belgiškomis ar Vienos vaflėmis ar blyneliais.
Žingsnis 1
Paruoškite pagrindą su tryniais. Pieną sumaišykite su vanile ir šiek tiek pašildykite. Įtrinkite trynius su cukrumi. Į trynius supilkite pusę šilto pieno, gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite pieno pagrindą ledams. Į likusį šiltą pieną supilkite trynių mišinį. Pieno pagrindą virkite ant silpnos ugnies nuolat maišydami apie 10 minučių, kol sutirštės. Tada leiskite pagrindui atvėsti iki kambario temperatūros.
Žingsnis 3
Paruoškite ledus. Atvėsusią grietinėlę išplakite mikseriu iki minkštų viršūnių. Į grietinėlę supilkite pieno pagrindą ir gerai išmaišykite. Dėkite į šaldiklį 30 minučių.
Žingsnis 4
Ledus pakaitinkite iki virimo temperatūros. Išimkite ledus iš šaldiklio ir kruopščiai susmulkinkite trintuvu. Įdėkite į šaldiklį 30 minučių. Šį veiksmą pakartokite tris kartus.
Kategorijos