Publikavimo data: 2025-08-17
Varškės pyragas su vynuogėmis
Labai skanus paplotėlis su neįprasta trapia smėlėta tešla ir sultingu varškės įdaru. Mano vaikai, nemėgstantys varškės apkepų, su malonumu jį valgo.
Žingsnis 1
Įjunkite 180 laipsnių temperatūros orkaitę. Tešlai 2 puodelius miltų, 1 arbatinį šaukštelį cukraus (imkite iš viso) ir sviestą peiliu susmulkinkite iki trupinių.
Žingsnis 2
Įdarui atskirame dubenyje sumaišykite varškę, kiaušinius, cukrų ir kepimo miltelius. Išmaišykite iki vientisos masės. Įdaras bus gana skystas.
Žingsnis 3
Sudėkite vynuoges ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Į kepimo indo dugną supilkite 2/3 tešlos.
Žingsnis 5
Supilkite visą įdarą ant tešlos.
Žingsnis 6
Ant įdaro uždėkite likusią tešlą. Pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių pagal Celsijų, ir kepkite apie 40 minučių.
Kategorijos