Vatrushka su varške iš mielinės tešlos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Vatrushka su varške iš mielinės tešlos

Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
242 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.3/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vatrushka su varške iš mielinės tešlos Žingsnis 1
Paimkite gilų dubenį ir sudėkite į jį varškę. Įdėkite reikiamą kiekį grietinės, kiaušinio trynį, cukrų ir druską. Visus ingredientus maišykite, kol gausite vientisą masę.

Žingsnis 2

Vatrushka su varške iš mielinės tešlos Žingsnis 2
Paruoškite švarią kepimo skardą. Dugną išklokite pergamentu. Iš mielinės tešlos suformuokite sluoksniuotos tešlos gabalėlius, kaip parodyta nuotraukoje. Sudėkite juos ant pergamentinio popieriaus.

Žingsnis 3

Vatrushka su varške iš mielinės tešlos Žingsnis 3
Sluoksniuotos tešlos ruošinius užpildykite varškės įdaru. Tešlą aptepkite kiaušinio tryniu ir 40 minučių pašaukite į iki 200 C įkaitintą orkaitę.

Žingsnis 4

Vatrushka su varške iš mielinės tešlos Žingsnis 4
Kepkite vyniotinius, kol jie taps auksinės spalvos. Kai kepinys bus paruoštas, atvėsinkite jį ištraukę iš orkaitės. Palikite tešlą atvėsti 5-10 minučių. Paruošta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos