Publikavimo data: 2024-05-15
Vatrushka su varške iš mielinės tešlos
Žingsnis 1
Paimkite gilų dubenį ir sudėkite į jį varškę. Įdėkite reikiamą kiekį grietinės, kiaušinio trynį, cukrų ir druską. Visus ingredientus maišykite, kol gausite vientisą masę.
Žingsnis 2
Paruoškite švarią kepimo skardą. Dugną išklokite pergamentu. Iš mielinės tešlos suformuokite sluoksniuotos tešlos gabalėlius, kaip parodyta nuotraukoje. Sudėkite juos ant pergamentinio popieriaus.
Žingsnis 3
Sluoksniuotos tešlos ruošinius užpildykite varškės įdaru. Tešlą aptepkite kiaušinio tryniu ir 40 minučių pašaukite į iki 200 C įkaitintą orkaitę.
Žingsnis 4
Kepkite vyniotinius, kol jie taps auksinės spalvos. Kai kepinys bus paruoštas, atvėsinkite jį ištraukę iš orkaitės. Palikite tešlą atvėsti 5-10 minučių. Paruošta!
Kategorijos