Publikavimo data: 2024-06-22
Vatrushki su moliūgų džemu
Moliūgų uogienės pyragėliai yra labai skanūs ir sveiki, patariu juos išbandyti! Juos greitai paruošite, jie yra saldūs ir sotūs.
Žingsnis 1
Pradėkime ruošti uogienę. Supjaustykite abrikosus ir moliūgą, užpilkite juos cukrumi. Virkite 30 minučių, baigiant virti įpilkite citrinos sulčių.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą: pašildykite pieną, suberkite mieles, šiek tiek miltų, cukraus ir žiupsnelį druskos. Po 10 minučių supilkite sviestą, cinamoną ir miltus ir išminkykite tešlą. Padėkite į šiltą vietą 1 valandai.
Žingsnis 3
Padalykite tešlą į rutuliukus. Stikline padarykite įdubimus ir užpildykite juos uogiene. Kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
Kategorijos